Strict Standards: Declaration of JFalangDatabase::getInstance() should be compatible with JDatabase::getInstance($options = Array) in /home/vodaron/public_html/plugins/system/falangdriver/falang_database.php on line 10

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vodaron/public_html/plugins/system/falangdriver/falangdriver.php on line 58

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vodaron/public_html/plugins/system/falangdriver/falangdriver.php on line 59
Despre noi
top despre noi

Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/vodaron/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512

Despre noi

COMPANIA VODARON a introdus in Romania in anul 2012 conceptul serviciilor integrate si a optimizarii resurselor consumatorilor.

Intr-o economie in care accentul se pune din ce in ce mai tare pe cumparaturi inteligente, Vodaron a integrat comerciantii, asigurarile si serviciile medicale sub aceeasi umbrela in asa fel incat oricine poate accesa acum o multime de servicii la costuri preferentiale. Nu doar reduceri la comercianti obscuri, nu doar "deal-uri" de-o vacanta, nu "vouchere" care va ofera un discount azi!

Zeci de branduri de prima marime, indiferent ca e vorba de restaurante, cluburi si baruri, comercianti, agentii de turism, companii de asigurari sau operatori privati de servicii medicale. Prezenti tot timpul ca parteneri ai nostri si care va pot oferi in fiecare zi acelasi nivel de reduceri!

 
despre noi 2

Cheltuirea banilor in zilele noastre s-a transformat intr-o complicata ecuatie de gradul trei; planificam fiecare cheltuiala din timp, anticipam nevoile intregii familii, analizam programul zilnic, pastram 10% pentru lucruri foarte putin probabile astfel incat sa ajungem sa luam decizia corecta, in modul cel mai rational cu putinta. Acest indelungat process rational ne priveaza de orice fel de impuls, de alegeri facute din inima, de mici surprize, de bucurii de neinlocuit.

Intr-un final in fiecare zi cheltuim mai bine de 93% din veniturile pe care le realizam sa mancam, sa ne distram, sa mergem in vacante, sa ne platim utilitatile, sa cumparam haine sau bunuri de folosinta indelungata, sa ne asiguram masinile sau casele, sa avem grija de sanatatea noastra si multe altele. De ce nu am face asta intr-un mod organizat? Intr-un mod in care, daca tot cheltuim bani pentru toate cele de mai sus, de ce nu am beneficia de anumite reduceri si programe speciale de loialitate?

 

CE FACEM NOI

COMPANIA VODARON, companie fondata in 2012 si-a propus sa eficientizeze pentru dumneavoastra toate aceste cheltuieli, sa facem o selectie de branduri de incredere, de calitate superioara si a negociat pentru dumneavoastra un discount care sa faca produsele mult mai accesibile si sa va lase sa va bucurati si de micile placeri ale vietii.

Daca doar unul sau cativa dintre noi s-ar duce la un restaurant sau la o companie de asigurari, la un furnizor de servicii medicale sau la un comerciant de bunuri de larg consum si i-am cere sa ne acorde o reducere probabil ca ne-ar rade in nas, intr-un mod mai mult sau mai putin politicos. Daca 300.000 dintre noi s-ar duce la acelasi furnizor sa-i ceara o reducere lucrurile ar sta complet diferit pentru ca intr-un final reducerea pe care ne-o va acorda noua se va regasi in eforturi de marketing mai mici si implicit in bugete de publicitate mai mici. Nu exista nici un furnizor, indiferent de domeniul de activitate, care sa-si poata permite sa piarda o multime considerabila de clienti in favoarea unui competitor. Aici sta puterea noastra!

 

BRANDURI CONSACRATE, PARTENERI DE INCREDERE Astfel au aparut parteneriatele noastre cu companii de prestigiu la nivel national din domeniul medical ca Anima (parte a celui mai puternic grup farmaceutic din Romania, A&D Pharma, din care mai fac parte si companiile Mediplus si Sensiblu - www.clinica-anima.ro) si brandul cel mai de incredere (conform studiului Reader's Digest) din sectorul medical si anume MedLife - www.medlife.ro .

Parteneriatele de mai sus s-au concretizat in proiectul platformei Vodamed prin care orice membru al retelei de consumatori Vodaron poate accesa abonamente medicale si servicii medicale in sistem privat de la cele mai profesioniste nume in domeniu.

Vodasig by Vodaron este o platforma dezvoltata impreuna cu cateva din cele mai importante companii de asigurari (ALLIANZ TIRIAC si GROUPAMA) prin care toti membrii Vodaron pot beneficia de reduceri intre 5% si 20% la oricare companie de asigurari. Reduceri care se aplica peste orice alta oferta speciala sau negociere deja purtata cu brokerul sau cu unul din cei doi asiguratori!

 
despre noi 2

CU VODARON RAMAN INTOTDEAUNA BANI SI PENTRU MICILE PLACERI ALE VIETII

Nu in ultimul rand, dincolo de negocierile la nivel national pentru diverse produse si servicii, am initiat negocieri la nivel local pentru reduceri in toate domeniile carora membrilor nostri li s-a parut de interes. Astfel, am cuprins restaurante, baruri, service-uri auto, saloane de infrumusetare, sali de fittnes, farmacii locale, furnizori de combustibili sau companii de taxiuri, hoteluri sau agentii de turism, furnizori de bunuri de larg consum si electronice, cu un singur card beneficiezi de discounturi pentru tot ceea ce ai nevoie.

Vezi lista coompleta a PARTENERILOR NOSTRI - click direct sau intra in sectiunea PARTENEREI.


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vodaron/public_html/libraries/frantezia/carusel.php on line 5

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vodaron/public_html/libraries/frantezia/carusel.php on line 17