Strict Standards: Declaration of JFalangDatabase::getInstance() should be compatible with JDatabase::getInstance($options = Array) in /home/vodaron/public_html/plugins/system/falangdriver/falang_database.php on line 10

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vodaron/public_html/plugins/system/falangdriver/falangdriver.php on line 58

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vodaron/public_html/plugins/system/falangdriver/falangdriver.php on line 59
Titi Aur
top parteneri

Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/vodaron/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512

Titi Aur

Titi Aur

Titi Aur SRL este o companie infiintata in anul 2007 si are ca obiect principal de activitate efectuarea cursurilor de conducere defensiva. In ultimii 3 ani am avut peste 16.000 de cursanti de la peste 100 de companii.


Pe langa cursurile de conducere defensiva, scoala organizeaza si team-building, cursuri de conducere sportiva, cursuri de pilotaj, demonstratii auto si alte activitati si evenimente.
Scoala este dotata cu sali de clasa, echipamente multimedia, poligon, simulatoare - simulator de rasturnare - simulator de tamponare - simulator pozitia corecta la volan si circulatia mainilor pe volan - simulator derapaj – masina cu 2 volane - simulator derapaj – masina cu roti libere pe spate, poligon offroad - rampa balansare – 4x4 - rampa denivelare – 4x4 - rampa parcurs inclinat 4x4.

Cursul de conducere defensiva se adreseaza conducatorilor auto, in special celor care conduc mult, indiferent de conditiile meteo, scopul acestuia fiind:
- sa reduca numarul de accidente
- sa reduca consumul de: combustibil, pneuri, frana
- sa mareasca durata de exploatare a autovehiculului
- sa se conduca ecologic
- sa se reduca gradul de stres si de oboseala - protectia muncii – se aduce aminte conducatorului auto ce sa faca sau ce sa nu faca pentru a nu face accident
-"upgradare" – aducerea de informatii noi, legislative sau tehnice Cursul are 2 parti, o parte teoretica si o parte practica si poate fi de nivel I, nivel II, nivel III, etc.

Reducere de 10% pentru toti membrii retelei Vodaron.

Curs conducere sportiva
Cursul este destinat celor care doresc sa conduca rapid, autoturisme sportive in conditii de siguranta maxima in circulatie deschisa dar si pentru a stapani bolizii de strada pe circuite special amenajate.

Reducere de 20% pentru toti membrii retelei Vodaron.

Curs de pilotaj
Cursul de pilotaj se adreseaza atat celor care doresc sa devina piloti/copiloti in competitiile nationale, cat si celor care doresc sa inteleaga tainele pilotajului doar pentru a isi imbunatatii tehnica condusului.
Cursul de pilotaj este tinut de Titi Aur impreuna cu alti instructori cu experienta in domeniul competitional, piloti si copiloti in campionatele nationale.
Masinile pe care se desfasoara cursul sunt actuale sau foste masini de curse sau de recunoasteri.

Reducere de 20% pentru toti membrii retelei Vodaron.

Team Building
Acest gen de actiune este destinat grupurilor 10-20 persoane care doresc sa petreaca 1, 2 sau 3 zile in mediul auto, avand parte de:
- informatii despre conducerea defensiva
- informatii despre tuning, setari
- conducerea autovehiculelor de strada sau de curse la limita pe circuit special amenajat
- concurs cu karturi sau cu masini
- senzatii tari in masini de curse in postura de copilot al unui pilot profesionist
- masa festiva, foc de tabara, etc
Acest eveniment poate fi adaptat in functie de preferintele clientilor si se poate desfasura in: Bucuresti, Ciolpani ( 30 km de Bucuresti, circuit macadam), Bacau (circuit de asfalt), alte locatii in zona de munte pe macadam, locatii preferate de client.
Exista un centru mobil pentru a face posibila desfasurarea cursurilor in orice locatie dorita de client, din tara sau din afara tarii si astfel se evita scoaterea din productie pe termen lung pentru deplasarea cursantilor la Bucuresti.

Reducere de 25% pentru toti membrii retelei Vodaron.

Additional Info

  • Telefon: 0744 837 650 / 0745 954 115
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Adresa: Prisma 2, pe DN 1, Corbeanca
  • Website: www.titiaur.ro

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vodaron/public_html/libraries/frantezia/carusel.php on line 5

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vodaron/public_html/libraries/frantezia/carusel.php on line 17