De ce este mai bine sa ai un generator electric de rezervă?

De ce este mai bine sa ai un generator electric de rezervă?

generator electricul poate fi împărțit în generator electric de rezervă, generator electric prim / nominal și generator electric continuu. Puteți decide ce generator electric să utilizați în funcție de nevoile dvs. Nu se poate spune că generator electricul de rezervă este mai bun decât energia prime sau generator electricul continuu. În cazul în care generator electricul trebuie să utilizați pentru a genera energie electrică, atunci aveți nevoie de un generator electric de putere nominală sau un generator electric continuu. Dacă generator electricul pe care nu îl folosiți adesea, atunci ar fi bine să cumpărați un generator electric de rezervă. generator electricul de rezervă are o putere de rezervă.

Setul de generatoare de rezervă este un set de generatoare care este în mod normal prevăzut pentru producția de bază și durata de viață a utilizatorului atunci când alimentarea cu energie electrică solicitată de către utilizator este furnizată de sursa de alimentare, atunci când alimentarea este întreruptă sau sursa de alimentare este întreruptă din alte motive. Astfel de seturi de generatoare sunt situate în principal în departamentele de telecomunicații, spitale, întreprinderi industriale și miniere cu furnizare stransă de electricitate, aeroporturi și posturi TV.

Care sunt diferitele tipuri de generatoare de rezervă?

Generatoarele de rezervă furnizează energie de rezervă, care se comută automat pentru a vă menține în funcțiune, indiferent ce se poate întâmpla cu rețeaua electrică locală. Un generator electric de rezervă va fi util numai dacă este ales, instalat și întreținut în mod corespunzător. Iată o prezentare generală a generatoarelor de rezervă:

Generatoare de gaz în regim de așteptare: Generatoarele de gaz pot fi alimentate fie de propan, fie de gaz natural. Cu toate acestea, în ambele cazuri, un generator electric de gaz are nevoie de o sursă de combustibil continuă și este astfel conectat la o linie de gaz pentru o putere continuă. acest lucru îi va ajuta să dureze mai mult decât dacă se bazează pe un singur rezervor de carburant cu o capacitate fixă.

Generatoare de rezervă diesel: Este cel mai comun generator electric utilizat în majoritatea industriilor. Generatoarele diesel funcționează complet independent de rețea, cu stocarea proprie a combustibilului. Generatoarele diesel sunt robuste și stabile, cu o durată lungă de viață și necesități minime de întreținere. În cea mai mare parte, întreținerea diesel va consta în întreținerea combustibilului.

Generatoare de rezervă cu combustibil bi-combustibil: combinația ideală a generatorului pe motorină și durata mai lungă de funcționare a gazelor naturale. Motoarele cu combustibil biologic au fost folosite în aplicații industriale de zeci de ani. Cu toate acestea, majoritatea acestor cereri sunt o terță parte, după ce au fost realizate conversii pe piață.

Care sunt beneficiile generatorului pentru casă?

Un generator electric de rezervă acționează ca o poliță de asigurare. Nu se spune când sau dacă cineva are nevoie de ea. Indiferent dacă merită investiția depinde de toleranța fiecăruia la întreruperile de putere, la buget și la situația personală. Oamenii care se bazează pe electricitate pentru a alimenta echipamente medicale, trăiesc într-o zonă cu întreruperi frecvente, prelungite sau lucrează acasă și au nevoie de energie neîntreruptă să rămână conectați ar trebui să investească într-un generator electric de rezervă. A avea instalat un generator electric este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru oricine dorește ca pacea minții să fie pregătită pentru situații neașteptate.

Este sigur să spun că deținerea unui generator electric de rezervă este ca și cum ați investi într-o poliță de asigurare de lungă durată. Cu adevărat, în timp ce nu puteți anticipa când veți avea nevoie sau utilizați generator electricul pentru casă – atunci când aveți nevoie să îl utilizați, este un economizor de viață. Dacă sunteți tipul de individ care devine frustrat sau stresat la ideea de a pierde puterea, un generator electric pentru casă este într-adevăr soluția ta. În plus, dacă sunteți o persoană care se bazează pe electricitate în scopuri medicale sau pentru muncă, este esențial să aveți un generator electric pentru casă. La Florida Power Solutions, ne place să spunem că deținerea unui generator electric pentru casă este ca și cum ați investi în liniștea voastră: beneficiile sunt nesfârșite.

De exemplu, un generator electric pentru casă îi ajută pe proprietari să își păstreze locuința în timpul unei întreruperi a alimentării. Puteți să vă difuzați televizorul, calculatoarele, echipamentul medical și / sau alte aparate importante – chiar dacă zona locală poate fi confruntată cu o întrerupere. În plus, cei mai buni generator electrici pentru casă pot ajuta la protejarea unei locuințe împotriva supratensiunilor periculoase.

De ce ai nevoie de un generator electric pentru casă?

Cele mai multe case pe sau aproape de un mare corp de apă, cum ar fi Golful Mexic sau râul Myakka, sunt candidați excelenți pentru un generator electric pentru casă. De ce ai putea întreba? Deținând unul dintre cei mai buni generator electrici pentru casă, proprietarii pentru case se pot opri în timpul furtunilor majore, uraganelor și / sau inundațiilor, care pot provoca, de regulă, întreruperi de putere de zile.

Așa cum mulți localnici știu în zonă, în timpul sezonului de uragan, fără a avea un generator electric pentru casă poate fi atât frustrant, cât și nervos. Să analizăm cazul Hurricanei Sandy în 2012. Apoi, superstormul a făcut ca milioane de proprietari să-și piardă puterea de câteva săptămâni! În unele cazuri, cum ar fi apartamentele din Rockaways din Long Island, proprietarii pentru case au trebuit să aștepte 14 zile pentru Agenția Federală de Gestionare a Urgențelor (FEMA) pentru a furniza generatoare.

În Florida, este esențial să vă asigurați că casa dvs. este alimentată 24 de ore pe zi, 7 zile în 7 zile din 7, 7 zile pe săptămână, în mod regulat sau în scopuri urgente. Indiferent dacă aveți copii, animale de companie sau chiar pentru dvs., nu putem nega importanța energiei electrice. Este modul în care vă încălzi mâncarea, luați dușuri sau păstrați-vă căminul în timpul veriilor fierbinți. Pentru beneficiul singur de a fi capabil să vă păstrați casa „pe grilă” în timpul furtunilor sau uraganelor, un generator electric pentru casă este cu ușurință una dintre cele mai bune invenții ale timpului nostru. Aveți încredere în noi atunci când spunem că, data viitoare când va ieși puterea și veți avea noul generator electric, veți fi întotdeauna recunoscători.

Poate un generator electric diesel în standby să funcționeze timp de 24 de ore (1500 rpm)?

Un motor diesel de mare viteză (care este ceea ce este un motor diesel de 1500 rev / min) nu poate fi rulat pe o durată nedeterminată la putere maximă, deoarece este evaluat doar la acea putere pentru atât de multe ore într-o perioadă de 24 de ore. Orice astfel de mașină care rulează în mod continuu va suferi probleme într-un timp scurt, dacă este încărcat complet. Este de fapt mai bine să proiectezi pentru o mașină cu capacitate mai mare, deoarece ratingul este rareori ceea ce vei ieși din ea, mai mult ca 80% în cel mai bun caz. Dacă aveți nevoie de generator electric pentru a rula în mod regulat la putere maximă, atunci este mai bine să specificați un motor de viteză medie, dacă ratingul de putere o cere. La nave, generator electricul de urgență de 1800 rev / min este proiectat pentru o clasificare de 200kW timp de 18-24 ore în conformitate cu regulile de clasificare (din memorie), dar nu va da cel puțin 160kW în cel mai bun caz. Dimpotrivă, generatoarele principale de nave (aproximativ 1-1,5MW pe VLCC) se vor desfășura aproape pe linia sângelui pe o perioadă nedeterminată de aproximativ 20.000 de ore la prima revizie majoră, cu opriri minore pentru întreținere, neprogramate și alte elemente de întreținere planificate. În mod normal, navele sunt prevăzute cu trei (3×50%) astfel încât să existe întotdeauna o unitate redundantă. Facilitățile de agrement ar trebui să ia în considerare într-adevăr să facă același lucru în zonele în care întreruperile de energie nu sunt mai puțin frecvente.

Generatoarele de rezervă sunt create pentru a funcționa în timpul întreruperilor de alimentare atunci când sursa principală de alimentare este întreruptă. După câteva dezastre meteorologice, puterea se poate opri săptămâni. Hurricane Sandy a lăsat niște clienți de utilitate fără putere timp de cinci săptămâni.

Un generator electric de rezervă, fie că este vorba pe motorină, gaze naturale sau gaz lichefiat, va funcționa atât timp cât are combustibil și este menținut corespunzător cu ulei. Ele necesită o întreținere ocazională, dar 24 de ore nu reprezintă o problemă pentru un generator electric de rezervă.

De exemplu, un Protector 30kW cu un rezervor de circulație extins va funcționa timp de 96 de ore la o jumătate de încărcare pe 132 de galoane de combustibil. Alimentarea cu combustibil va prelungi această perioadă de funcționare cu încă patru zile. Cu toate acestea, motorul necesită o schimbare a uleiului după 250 de ore de funcționare.

Generatoarele de rezervă furnizează energie în timpul întreruperilor. Acestea nu sunt proiectate să funcționeze ca o sursă primară de alimentare, dar funcționează automat când puterea se stinge.

Am lucrat la cercetarea și dezvoltarea motoarelor diesel și am avea motoare de anduranță care funcționau 24 de ore pe zi la sarcină de 110%, timp de 1000 de ore sau mai mult. Singurele momente în care au fost închise erau să suplimenteze nivelul petrolului, dar majoritatea acestora, iar spre sfârșitul fazei de dezvoltare, toate acestea, ar fi continuu fără probleme.

Vremurile în care au existat multe probleme au fost când s-au desfășurat teste speciale. Un test a fost un ciclu vibratoare care a simulat un rulou de drum și nu avea suporturi anti-vibraționale, așa că era destul de comun ca picioarele motorului, brațele alternatorului, brațele filtrului de ulei, țevile de eșapament etc. să se crape și să cadă.

Alt timp am avut un motor inactiv timp de 1000 de ore, iar la sfarsitul lui a fost distrus. Nu a putut ajunge suficient de fierbinte pentru a arde combustibilul neutilizat și ar fi „slobber”, când am scos galeria de evacuare am fost înmuiată în motorină. Când am scos capul cilindrului, găurile erau ca niște oglinzi.

Deci, oferindu-vă combustibil și ulei, cred că puteți rula un generator electric diesel timp de 24 de ore.

Standby generator electric, Ghidul cumpărătorului: Ce dimensiuni de generator electric de am nevoie?

Cum de a alege cel mai bun generator electric pentru casă pentru Power Backup

Stand de la generator electrici fac exact ceea ce sugerează, stau în picioare până când puterea se stinge. Secunde mai târziu, motorul pornește și generator electricul începe să producă energie. generator electricul de rezervă Automat Switch Switch (ATS) izolează casa de la utilitarul electric și conectează generator electricul.

Ce generator electric de dimensiuni am nevoie? Calculator de putere

Primul pas pentru a cumpăra un generator electric determină capacitatea necesară. Generatoarele în așteptare sunt dimensionate în kilowați și există trei categorii generale pe care trebuie să le luați în considerare: generator electricul întreg pentru case, generator electricul de rezervă de rezervă gestionat și generator electricul standby de rezervă pentru energie esențială.

generator electric pentru case întregi – toată puterea pe care o puteți folosi

Cel mai bun generator electric de așteptare pentru locuințe mari și de lux

Întregul generator electric pentru case produce suficientă putere pentru a face totul în casă în același timp. Cumpărați o unitate suficient de mare pentru a vă putea alimenta toate aparatele de aer condiționat, aparatele electrice de mari dimensiuni și încă mai aveți suficientă energie pentru a rula piscina, luminile pentru petrecerea în spatele casei și camera arcadei rec.

Acești generator electrici de rezervă cu lichid răcit furnizează de la 20 kilowați până la 100 kilowați sau mai mult. Ele pot furniza energie de rezervă pentru casele de dimensiuni medii sau cele mai mari case de lux și sunt mai silențioase decât unitățile mai mici cu răcire cu aer.

Luați în considerare o întreagă generatoare pentru case dacă aveți mai multe (mai mult de două) centrale de aer condiționat și aveți cerințe de putere mari care trebuie îndeplinite.

Generatoare Generale disponibile la Norwall PowerSystems generator electric de rezervă cu comutator de transfer automat de alimentare gestionată.

Cea mai bună opțiune generatoare de rezervă pentru majoritatea locuințelor de dimensiuni medii.

Majoritatea locuințelor nu utilizează toată puterea propusă de panourile electrice. Chiar dacă fiecare aparat a rulat în același timp, este rar ca consumul total de energie să fie egal cu capacitatea principală a panoului. Majoritatea proprietarilor pentru case vor găsi că un generator electric de rezervă mai mic cu un transfer automat automat de transfer este tot ce au nevoie.

Aceste generatoare oferă între 12 și 22 kilowați putere

Un comutator automat de transfer cu capacitatea de gestionare a puterii poate împiedica supraîncărcarea generatorului prin limitarea momentului în care anumite aparate primesc energie. O casă cu două aparate de aer condiționat este un bun exemplu. Comutatorul de transfer automat poate împiedica pornirea ambelor aparate de aer condiționat în același timp. Când începe unul, cel de-al doilea așteaptă ca primul să se oprească înainte de a se executa. În multe cazuri, cele două unități vor fi alternate după cum este necesar pentru a menține casa la fel de răcoroasă.

Generatoare în așteptare cu opțiuni de gestionare a alimentării

generator electric standby pentru putere esențială

Mulți proprietari vor opta pentru mai puțină putere și mai puțin cheltuieli. Generatoarele mici de rezervă cu capacități de 12 kilowați sau mai puțin pot oferi niveluri diferite de putere esențială. Acestea pot furniza întreaga casă sau numai acele circuite alese în timpul instalării, în funcție de comutatorul automat de transfer.

Aceste generatoare sunt la fel de fiabile ca și omologii lor mai mari, dar au costat mai puțin să cumpere și să ruleze. Acestea mențin pompa bazinului, funcționează aparate de aer condiționat mai mici și, desigur, mâncarea din frigider sau congelator rămâne rece sau înghețată în timp ce puteți avea niște lumini și televizorul.

Ce este un generator electric pentru case? Ce înseamnă?

Generatoare pentru case, generatoare de rezervă, generatoare de rezervă sunt toate numele pentru un generator electric cu un singur scop – de a furniza energie electrică în timpul unei întreruperi.

Majoritatea generatoarelor de rezervă pentru locuință sunt conectate la sursa de gaz existent (gaze naturale sau gaze naturale). În cazul gazului natural, furnizarea este practic nelimitată, ceea ce înseamnă că nu se realimentează niciodată. Cu rezervorul corect, un generator electric de rezervă poate funcționa timp de o săptămână sau mai mult pe gazul LP.

generator electricul este conectat la casa prin intermediul unui switch automat de transfer (ATS). Sistemul generatorului detectează o întrerupere a alimentării în momentul în care se produce și pornirea generatorului. După câteva secunde, pentru a se încălzi și pentru a se stabiliza, ATS izolează liniile de alimentare cu energie electrică și conectează liniile de alimentare ale generatorului.

Puterea este restabilită în casă în câteva secunde după apariția întreruperii.

Există o serie de motive pentru a dispune de un generator electric de rezervă. Acestea păstrează frigiderele și congelatoarele reci, aparatul de aer condiționat sau cuptorul funcționează, Luminile funcționează, iar pompa de adăpare păstrează subsolul uscat.

Unele sunt concepute pentru a păstra doar elementele esențiale alimentate ca frigidere sau, în unele cazuri, echipamente medicale. Alții pot furniza o întreagă locuință sau o proprietate mare.

Mai ales după un dezastru natural ca un uragan, își mențin puterea în timpul întreruperilor prelungite de o săptămână sau mai mult. După uraganul Sandy, încă 5 săptămâni mai rămăseseră oameni fără putere.

Cea mai bună parte a unui generator electric de rezervă este cea care funcționează chiar și atunci când nu sunteți acasă. Dacă a avut loc o întrerupere îndelungată în timpul perioadelor de îngheț, conductele ar putea îngheța și izbucni, cauzând pagube majore casei. Cu un generator electric de rezervă, casa rămâne caldă, deoarece cuptorul funcționează chiar dacă există o întrerupere.

generator electricul de casă este folosit de obicei pentru a descrie generator electricul de rezervă pentru casa ta. Se folosește pentru a alimenta energia electrică pentru casa dvs. atunci când puterea oficială a casei dvs. este tăiată. În comparație cu alte generatoare, generator electricul pentru hoim este mai mic și are o putere redusă. generator electricul pentru casă este un sistem electric de rezervă care funcționează automat. În câteva secunde de la o întrerupere a utilității, un comutator automat de transfer sesizează pierderea de putere, comandă generator electricul să înceapă și apoi transferă sarcina electrică către generator electric.

La domiciliu, cel mai convenabil generator electric este un mic dispozitiv portabil care poate fi mutat oriunde vrei.

Tipul de silnet este întotdeauna cea mai bună alegere dacă nu vreți să vă deranjezi vecinii.

Acest lucru pare a fi o întrebare simplă, dar merită întrebat. Producătorii pentru case transformă energia în benzină, motorină, propan sau gaz natural în energia electrică de tipul celor folosite de noi în viața de zi cu zi. Generatoare pentru case vândute în America de Nord au scos 120 volți sau ambele 120 și 240 de volți, la fel ca energia care vine în casa dvs. de la utilitatea locală. Generatoarele pot fi mari sau mici, portabile sau staționare, dar sunt dispozitive esențiale de conversie a energiei.

Deseori ne confruntăm cu cel puțin trei sau patru întreruperi de putere extinse în fiecare an. Uneori mai mult. Acesta este motivul pentru care generatoarele sunt obligatorii. Construirea și renovarea dincolo de rețea este un alt motiv pentru care generatoarele pentru case sunt o parte a vieții. Considerând un generator electric portabil pentru locul tău?

 • Alegeți dimensiunea potrivită a generatorului pentru casă
 • Înțelegerea problemelor privind greutatea, portabilitatea și tensiunea de ieșire
 • Decide între un generator electric și un generator electric de invertor
 • Conectați generatoarele pentru casă la casa dvs.
 • Întreținerea corectă a generatoarelor pentru casă

4 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți despre generatoarele în așteptare

Un generator electric de rezervă este cel care furnizează energie atunci când sistemul de distribuție a utilităților nu este capabil să furnizeze energia necesară. Fără îndoială că întreruperea cauzată de defecțiuni sau de furtuni este cea mai frecventă, dar pot exista și alte cauze, inclusiv accidente rutiere sau chiar distrugeri efectuate în mod intenționat.

Iată patru lucruri importante de știut despre un generator electric de rezerva:

1.Automată

Diferite de la un generator electric portabil, generatoarele de rezervă sunt instalate într-o manieră durabilă, la fel ca un încălzitor de apă caldă sau un cuptor. La fel cum aveți nevoie de cuptor care se aprinde când este necesară încălzirea, un generator electric de rezervă se va activa automat în cazul unei întreruperi a alimentării.

generator electricul va detecta imediat o întrerupere a alimentării și va aștepta câteva secunde pentru ca puterea să revină. Dacă energia nu se întoarce, va porni motorul generatorului.

2.Maintenance

Faptul nu poate fi reținut pentru negarea faptului că toate motoarele au nevoie periodic de întreținere, iar motorul generatorului nu este cu siguranță o excepție. În timpul unor defecțiuni de energie îndelungate, un generator electric în așteptare poate funcționa zile, lună sau chiar mai mult.

Este o necesitate pentru dvs. să obțineți în mod regulat serviciul generatorului în conformitate cu programul de întreținere dacă doriți ca motorul său să funcționeze corect. O întreținere a generatorului va cuprinde schimbarea filtrului de ulei și a aerului, înlocuirea bujiilor și schimbarea filtrului de aer.

3. Puterea esențială

Este adevărat că am devenit în mare măsură dependenți de energia electrică, fie acasă, fie la serviciu.

O casă va depinde de alimentarea electrică a pompelor de rezervă pentru a păstra congelatoarele și frigiderele pentru păstrarea alimentelor în siguranță și cuptoarele și aparatele de aer condiționat pentru a permite o casă să se răcească în timpul verii și să se încălzească în ierni.

4.Power Capacity

Fiecare generator electric are două ratinguri. Aflați că evaluarea continuă este cantitatea de putere în wați sau kilowați care poate fi furnizată de această mașină în mod constant. Rating-ul maxim este limitat la o durată scurtă și permite unității să dea putere de până la șase ori unui motor electric.

Cu un generator electric comercial de rezervă, magazinele și restaurantele pot menține ușa deschisă, în timp ce clădirile de birouri pot menține luminile și funcționează calculatoarele.

Chiar și utilizatorii de rețea pot experimenta ori când vântul sau soarele nu pot furniza energia necesară pentru a menține bateriile încărcate. Indiferent de cauza producerii curentului, electricitatea este încă necesară pentru a menține funcționarea circuitelor electrice vitale, iar un generator electric de rezervă își va servi scopul în cel mai bun mod posibil.

Cum pot instala un generator electric de rezervă într-o locuință rezidențială?

Instalarea unui generator electric de rezervă, denumită de obicei un generator electric de rezervă, necesită cunoașterea a cel puțin două tranzacții. Instalatii sanitare si electrice. Se conectează printr-un întrerupător automat de transfer.

Un generator electric portabil nu este automat. Dacă îl conectați la locuința dvs., trebuie să utilizați un sistem care să izoleze puterea generatorului de la rețeaua electrică. De obicei, acest lucru se realizează cu un întrerupător de transfer manual.

Un comutator de transfer servește la două funcții:

– Comută sursa de alimentare între generator electric și rețeaua de distribuție.

– Când se află sub puterea generatorului, vă izolează casa de la rețeaua electrică.

Nu asculta de persoane neautorizate!

Este probabil ca cineva să vină împreună și vă recomandă să conectați un dispozitiv portabil într-un uscător sau în priză cu un cablu de uz casnic. Ignorați acei nebuni, deoarece ați putea fi amendați și ați fost responsabili în cazul în care generator electricul dvs. a electrocutat un lucrător de linie.

Veți avea nevoie de un permis de construcție în majoritatea zonelor din SUA și acest lucru va necesita probabil un plan și o listă de materiale. Dacă o faceți singur, inspectorul va dori o anumită asigurare că aveți abilitățile necesare. Neefectuarea unei autorizații de construcție sau efectuarea unei inspecții probabil vor anula asigurarea proprietarilor pentru case în caz de incendiu cauzat de defecțiuni electrice.

Terminalele de transfer funcționează astfel. În timpul funcționării normale, acestea primesc energie de la utilitate și se distribuie prin întrerupătoare la circuite. În timpul unei întreruperi, ei iau energie de la generator electric și îl trimit la aceleași întrerupătoare.

Acest lucru se realizează fie printr-un panou sub-panou, fie ca un comutator plasat în fața panoului principal. Există o serie de configurații. Unele switch-uri de transfer conțin destule poziții de întrerupător pentru a funcționa ca panou principal. Cele mai multe nu.

Dacă vă simțiți încrezător că ați putea instala un subpanel de pe panoul principal, probabil că ați putea să vă ocupați de instalarea unui comutator de transfer manual și a unei cutii de alimentare pentru un generator electric portabil. Procedura este la fel aceeași, cu excepția faptului că există două surse de putere în loc de una. Circuitele pe care doriți să le furnizați cu alimentare sunt conectate la întreruptoarele din panoul sub-panou.

Pentru experții în sistemele electrice pentru casă, cum ar fi electricieni, o opțiune mai bună este un generator electric automat de rezervă cu un comutator automat de transfer al puterii gestionate. Întrerupătorul se instalează în fața panoului principal și poate gestiona încărcături grele, cum ar fi aparatele de climatizare centrale, ramele electrice, pompele pentru puțuri, încălzitoarele electrice de apă caldă și multe altele, împiedicând generator electricul să suprasolicite.

Generatoarele de rezervă necesită, de asemenea, racordarea la linii de gaze naturale sau linii de gaz LP.

Nu este un loc de muncă care să fie luat ușor și există numeroase considerații și probleme care trebuie abordate.

Lucruri pe care trebuie să le cunoașteți despre instalarea generatoarelor de rezervă, generator electric de rezervă:

 1. generator electricul ar trebui să fie gestionat de personal special, personalul care nu lucrează cu normă întreagă nu trebuie să fie permis, iar pantofii trebuie să fie izolați în timpul funcționării.
 2. Sala de gătit trebuie echipată cu echipament de stingere a incendiilor corespunzător.
 3. Personalul special, întreținerea și funcționarea completă a generatoarelor trebuie să cunoască principiile de construcție a mașinii.
 4. Sala de generatoare trebuie să fie etanșă, rezistentă la ploaie și să împiedice intrarea animalelor mici.
 5. Personalul de serviciu trebuie să fie familiarizat cu performanța setului de generatoare și să efectueze lucrări anti-îngheț de iarnă, temperatură de vară împotriva temperaturii ridicate și alte lucrări de întreținere.
 6. Înainte de fiecare utilizare, verificați cantitatea de ulei, dacă rezervorul de apă este adecvat, dacă rackul de accelerație este flexibil și dacă bateria are energie electrică. Înainte de utilizare în timpul iernii, încercați câteva răsuciri ale volantului.
 7. După ce generator electricul este în funcțiune, este necesar să se observe dacă presometrul de ulei și termometrul pentru apă sunt normale sau nu. Opriți și verificați dacă există vreo anomalie și porniți generator electricul de rezervă.
 8. generator electricul trebuie să fie în linie cu electricianul în serviciu în încăperea de distribuție înainte și după utilizare, iar transmisia de putere trebuie să funcționeze în conformitate cu regulile de funcționare ale electricianului.
 9. generator electricul nu este folosit mult timp și ar trebui să funcționeze o dată pe săptămână.
 10. Generatoarele de rezervă ar trebui să ruleze întotdeauna alternativ pentru a se asigura că generator electricul de rezervă este complet.

Sfat: Metoda de pornire și procedura de funcționare a generatorului diesel sunt diferite una de cealaltă. Prin urmare, operatorul trebuie să urmeze procedura de operare strict în conformitate cu instrucțiunile produsului și să facă totul bine atunci când utilizează, reglează și menține setul de generatoare.

În clădirile civile, în special pentru uz comercial, generatoarele diesel ar trebui amplasate la parter. În unele locuri cu cerințe speciale pentru zgomot, vibrații și fum sau în cazul în care nu există loc adecvat în cameră, se poate selecta generator electricul diesel cu zgomot redus. Ar trebui să fie situată la o anumită distanță de clădire pentru a satisface nevoile de aplicare a unor ocazii speciale. Următoarele indică cele opt puncte pentru atenție în camera generatoarelor diesel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *